Skip to main content
Toggle Register
Smithsonian Castle From Mall

2021

SCHEDULE

October 4-5, 2021

Monday, October 4th

12:00 to 12:10pm

Welcoming Remarks by Lonnie G. Bunch III, Secretary of the Smithsonian

12:10pm to 12:40pm

Communities of Collaboration – Similarities Far Outweigh the Differences

12:40 to 12:55pm

15 min Break

12:55 to 1:30pm

Déjà vu Delta…Reopening Strategies 2.0

1:30 to 2:25pm

Social Unrest – The Insurrection, January 6, 2021

3:20 to 3:35pm

15 min Break

2:40 to 3:20pm

A Hybrid Security Model for Equity in Visitor Experience

2:25 to 2:40pm

15 min Break

3:35 to 4:25pm

Year in Review

4:25 to 4:30pm

5 min Break

4:30 to 5:00pm

Virtual Networking

Tuesday, October 5th

12 to 12:05pm

Welcoming Remarks – Andrea Robinson and Fernando Diaz

12:05 to 1:00pm

Art Crimes

1:00 to 1:15pm

15 min Break

1:15 to 2:10pm

Promoting Exhibit Access and Safety: A Collaborative Approach to Collections Care

2:10 to 2:25pm

15 min Break

2:25 to 2:55pm

Learning from Climate Change, from Hurricane Harvey to Winter Storm Uri

2:55 to 3:25pm

Surviving Civil Unrest

3:25 to 3:35pm

10 min Break

3:35 to 3:55pm

Shifting the Focus: Emphasizing Safety in Customer Service Trainings During COVID-19

3:55 to 4:20pm

Back to School – University Campus Safety Alignments with Cultural Protection

4:20 to 4:25pm

Closing – Mike Reese

4:25 to 4:30pm

5 min Break

4:30 to 5:00pm

Virtual Networking

Stay Connected

Sign up to receive news and updates directly to your inbox

Sign Up